Digitaalinen aineistonhallinta

Markkinointiaineiston kokonaisuudet haltuun vaivatta

Asiakasviestinnän ja markkinoinnin materiaaleista perillä pysyminen kaikkine versioineen voi olla lannistava tehtävä ilman kunnon työkaluja. Digitaalisen aineistonhallinnan avulla kaikki materiaalit ovat keskitetysti yhdessä paikassa, josta niitä on helppo hallinnoida, etsiä, ladata, julkaista ja jakaa.

Tutustu ilmaiseksi

:doodle { @grid: 8 / 33vw 33vw; perspective: 33vw; perspective-origin: 75% 50%; transform: scale(1); max-height: 40rem; max-width: 40rem; } :container { transform-style: preserve-3d; animation: camera 5s ease-in-out infinite; animation-direction: alternate-reverse; transform: rotateX(45deg) rotate(0deg) translateY(0%); } --ds: @r(15s, 45s, .1s); --size: @r(1, 9); /* Thanks to mootari for the tip */ --z: calc(@i() * .0001px + var(--size) * .1px); animation: move var(--ds) linear infinite, opacity var(--ds) linear infinite; animation-delay: calc((@row() - @size-row()) * var(--ds) / @size-row() - @r(@size()) * .1s); :after { content: ''; @size: calc(var(--size) * 10%); background: @p(#FF233B, #d2a295, #7ac3da, #EBEBBC); border-radius: 1rem; } position: absolute; left: calc(@col() * 100% / @size-row()); @size: calc(100% / @size-row()); @keyframes move { 0% { transform: translate3d(0, calc(10% * @size-row()), var(--z)) rotateX(0deg) scaleY(.8); } 100% { transform: translate3d(0, calc(90% * @size-row()), var(--z)) scale(1); } } @keyframes opacity { 0%, 100% { opacity: 0; } 25%, 75% { opacity: 1; } }

”Edita on rakentanut meille Aineistopalvelun, josta löytyy asiakasmateriaalimme lomakkeista vakuutusehtoihin kaikkine versioineen. Palvelun kautta hoituu kaikki taittotyön tilaamisesta varastosaldojen seurantaan. Kun asiakkaamme avaa netissä vaikkapa tuoteselosteen tai verkkopankissaan vakuutusehdot, hänkin itse asiassa käyttää Editan Aineistopalvelua.”

Irma Joutsimies
Asiantuntija, LähiTapiola

Varmista viestinnän yhteneväisyys

On tärkeää että organisaatiosi puhuu yhdellä äänellä, brändin mukaisesti. Digitaalisella aineistonhallinnalla markkinointi- ja viestintämateriaalit ovat linjassa ja ajan tasalla.

Materiaalit ovat aina saatavilla

Yrityksesi logot, kuvat ja muu graafinen materiaali ovat aina työntekijöittesi ja muiden sidosryhmien käytössä.

Oikea versio kaikkien käytössä

Versionhallinnan avulla varmistat, että oikea versio aineistosta on saatavilla, mutta myös vanhoja versioita voidaan hyödyntää joustavasti.

Helppous säästää aikaa ja rahaa

Kun aineistot ovat helposti kaikkien tiimiin kuuluvien löydettävissä ja hallittavissa, tarkoittaa se myös tehokkuutta työnteossa. Näin vältät myös turhat kustannukset duplikaatti-aineistojen luomisessa.

Helppo löydettävyys

Aineistojen löydettävyys on tärkeää digitaalisessa maailmassa. Materiaalia syntyy koko ajan lisää ja sitä mukaa kasvaa myös niiden etsimiseen käytetty aika, jos työkalut eivät ole kunnossa.

Aineistot järjestyksessä ja tallessa

Organisoi aineistosi tavalla joka sopii yrityksesi työskentelytapoihin. Niputa kampanjoiden mukaan ja pidä versiot järjestyksessä.

Jakele ja julkaise koko organisaation voimin

Keskitetysti hallittua aineistoa on helppo jakaa sidosryhmille ja julkaista verkkosivuilla, markkinointiautomaatioiden avulla tai muissa kolmannen osapuolen järjestelmissä.

Maksimoi ROI

Markkinoinnin ja viestinnän materiaalit ovat resurssi, joka kannattaa olla koko organisaation käytössä. Näin hyödynnät niitä maksimaalisesti ja vältät samalla turhat aineisto-duplikaatit.

Eroon turhasta käsityöstä

Julkaisuprosesseja kannattaa integroida ja automatisoida mahdollisimman paljon. Näin resursseja ei pala tarpeettomasti manuaaliseen työhön.

Räätälöimme palvelun aina tarpeitasi vastaavaksi

Luomme johtavia teknologioita yhdistämällä sinulle ainutlaatuisen asiakaspalvelun kokonaisuuden. Toteutus etenee läpinäkyvästi vaiheissa.

Esikartoitus

Hankimme ymmärryksen tarpeistasi keskustellen. Tämän pohjalta luomme alustavan kuvauksen palvelusta ja annamme tarjouksen suunnitteluvaiheesta.

Suunnitteluvaihe

Palvelu suunnitellaan yhdessä työpajassa, josta saat liiketoiminnalliset määrittelyt sekä alustavan projektisuunnitelman hinta-arvioineen.

Palvelun pystytys

Rakennamme työnkulut automaatiotamme varten sekä pystytämme teknisen ympäristön sekä tarvittavat integraatiot.

Toimimme SaaS-mallilla

Sinun ei tarvitse investoida teknologiaan tai huolehtia tietoturva-päivityksistä. Palvelusi toimii luotettavasti konesalissamme ja yhteyshenkilömme on aina tukenasi.

Rakennetaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus

Ota yhteyttä myyntiin